Amusing Photobox is een leuke samenwerking van "WBN photography & design" (www.WBN-foto.be) en "Amusing Walls" wallpaper design. (www.AmusingWalls.be)

Wij, Wendy Hilven en Lore Hilven doen dit in klein bijberoep maar we zien het vooral als een leuke hobby voor onze creatieve geest. Wij zijn familie van elkaar en werken graag samen met elkaar.

Wendy is kleine zelfstandige in "WBN photografie & Design" en is fotografe in hart en ziel. Ze geniet van de uitdaging voor het vastleggen van de mooiste momenten op foto.

Lore is klein zelfstandige in "Amusing Walls Design wallpaper" en is ook grafisch vormgeefster. Het maken van de prachtige decors is dus zeker een leuke hobby voor haar.

Geen gewone foto's voor een witte achtergrond, maar in leuke thema's en decors. We helpen en begeleiden u bij de poses. We nemen altijd onze tijd zodat we zeker een groot deel goede foto's hebben. We proberen ook het karakter van uzelf te verwerken in een foto, bent u een zotte doos of ziet u liever een serieuze pose, u vertelt het ons en wij doen mee, want de variatie is voor ons leuk en elke keer weer een uitdaging. En fijn jezelf zijn geeft natuurlijk ook de mooiste foto's.

We organiseren deze fotoshoots om de 1 of 2 maanden en u kan ons best volgen via FaceBook. Ook kan u een mail sturen (zie contact). Wij proberen zo snel mogelijk te reageren op uw bericht.